QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
广州大学城网业务调整

[找女友] 好想稳个女朋友,想拍拖既你唔该入离睇睇! [复制链接] qrcode

fearless

我系巨蟹同狮子座既混合体,呵呵,讲翻正题先~~~
我性格开朗,阳光,好易同人相处,懂得迁就人,人有时候都几搞笑架,呵呵(至少F都甘话既)!

平时比较中意运动,学英语,学习唔同既新野( 人总五可能无所事事吧,呵呵)

我理想既爱情系简单,快乐,大家之间唔好有太多既猜疑,开心过好每一日!* V' J" ^& W' i  N8 B, R1 x
4 ?6 Q6 r* m' T' [) f3 E+ c

希望你系18-24岁,我接受唔到比我大既人,身高155-165,Sorry小弟五高,要求系本地人,因为我都系!
4 @% ]3 T% x& A/ c

你可以单纯,你可以同我撒娇,但做人做事要有思想,
; ]3 D/ X4 a. e2 N$ p

最紧要系大家可以互相理解,体谅对方。我可以陪你行街,只要你愿意!
3 ^" ]& s) L0 R, A1 j/ d

QQ178890843  dinochiu.blog.163.com 里面有相,非诚勿扰,唔该!(加果阵请注明系广州大学城论坛)
fearless

自己坐SF!
aby2011

点解不发自己张相上来?
fearless

回 2楼(aby2011) 的帖子

BLOG有,唔介意既话去BLOG睇吧,呵呵!
qq1851258027

哇靠 挺直接的   同求  我也要  有需要的女童鞋加我QQ1851258027